Belgica stelt nieuw seizoen voor op 13 juni

Cultuurcentrum Belgica stelt op 13 juni zijn nieuwe programma voor.

Woensdag 13 juni stelt cultuurcentrum Belgica zijn nieuwe programmering voor.

“Verwacht je aan een verrassende avond waarbij je niet alleen meer te weten komt over het podiumprogramma maar bovendien trakteren we je daarna ook op een zomers optreden van Rumbaristas in de tuin. Belgisch, zuiders en dansbaar”, meldt het cultuurcentrum op zijn website.

“Dit is meteen ook de start van Le Jardin Creole, een zomerse programmatie in een vernieuwe setting in de tuin van cultuurcentrum Belgica gebracht door onder meer Cour et Jardin (Bar & Eatery) en City Sounds vzw.”

Rumbaristas

De kerst op de taart tijdens de voorstelling van het nieuwe seizoen 2018-2019 is het optreden van Rumbaristas, een nieuwe band rond vier topmuzikanten met drang naar avontuur.

Rumbaristas bestaat uit muzikanten met ervaringen in La Kinky Beat, Think of One, Antwerp Gipsy-Ska Orchestra, Zita Swoon en Orchestre International du Vetex.Ze koppelen kennis, weergaloos spel, elementen uit de rumba, tarantella, cumbia en ska aan ambiance!

Afspraak op woensdag 13 juni in de tuin van cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 24 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond