K’s Choice deze zomer in Dendermonde

0

K's Choice speelt deze zomer een akoestische set in Le Jardin Creole in Dendermonde.

K’s Choice speelt op 24 augustus een akoestische set in de tuin van cultuurcentrum Belgica. Het concert werd bekendgemaakt door cultuurcafé Cour & Jardin dat meteen ook aankondigde dat aan het concept en de naam van de zomerbar in de tuin van het cultuurcentrum lichtjes wordt gesleuteld.

“Dit jaar wordt gewerkt met het thema ‘300 jaar New Orleans’, een stad die een nauwe band heeft met Dendermonde. Vandaar de logische keuze voor dit thema en de naam ‘Le Jardin Creole’”, aldus Joachim Heuvinck van cultuurcafé Cour et Jardin.


“Ook hier wordt de lat hoog gelegd om het publiek nog meer te verwennen dan de voorgaande jaren. Om al een klein tipje van de sluier te lichten kunnen we nu alvast in absolute primeur een eerste naam van de vele bands en dj’s bekendmaken die deze zomer in Le Jardin Creole zal optreden. Niemand minder dan K’s Choice staat live op het podium in de feeërieke tuinsetting voor een uitgebreid akoestisch concert.”

“Op dit moment scoren ze nog hoge toppen in het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek’ op VTM en binnenkort dus live in Dendermonde. Datum voor dit concert is vrijdag 24 augustus. Het optreden start om half negen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via online ticketing. Check zeker onze Facebookpagina voor updates en nieuws.”

Cour et Jardin doet ook een oproep. “We zoeken nog een leuk voorprogramma om te openen voor K’s Choice. Heb je zelf een akoestisch groepje, duo, of ben je singer-songwriter met lef? Stuur ons een bericht op onze Facebookpagina met meer info over jouw groepje en wie weet selecteren we jou als voorprogramma”, aldus Joachim Heuvinck.