Middenschool beperkt opnieuw aantal leerlingen

0

GO!MAD, de middenschool van het GO! in Dendermonde heeft voor het schooljaar 2018-2019 nog maar een beperkt aantal plaatsen. Dat meldt directeur Nick Van kerckhoven. GO!MAD is de eerste graad (eerste en tweede middelbaar) van het Atheneum (KA) en het technisch Atheneum (GO!Talent) van Dendermonde.

De samenwerking tussen de voormalige middenscholen Atheneum en Zwijveke kent sinds haar start op 1 september 2015 een spectaculaire groei. De school evolueerde van 370 naar meer dan 500 leerlingen.


Daarom besliste de school om net zoals vorig schooljaar een maximum te bepalen van 220 leerlingen in het eerste jaar A en 50 leerlingen in het eerste jaar B.

“Op dit moment zijn er nog 20 plaatsen vrij in het eerste leerjaar A en 25 in het eerste leerjaar B. Wie er dus nog bij wil zijn, zal snel moeten zijn”, laat Nick Van kerckhoven weten.

“Uit de enquête die we vorig schooljaar bij de ouders hielden, blijkt zeer duidelijk dat het studieaanbod van de school bijzonder wordt op prijs gesteld. Het is meteen ook de hoofdreden waarom zoveel ouders en leerlingen de voorbije jaren de weg naar onze school vonden”, aldus Van kerckhoven.