Nico De Braeckeleer publiceert eerste stripalbum

0

Nico De Braeckeleer publiceerde zijn eerste stripalbum in de reeks Sportsbende.

Nico De Braeckeleer – afkomstig uit Baasrode – is vooral gekend als jeugdauteur van meer dan 60 jeugdboeken. Aan deze indrukwekkende reeks boeken voegt hij nu zijn allereerste stripalbum in de reeks S.P.O.R.TS.-bende toe. Hij heeft daarnaast ook zijn eerste voetbalboek ‘Voetbal Academie Blue Star’ uit.

De S.P.O.R.T.S.-bende is een vriendengroepje van jeugdige sporters: Shani, Pablo, Olivia, Robyn, Timur en Simon. Deze zes zijn niet alleen sporters, nee, ook lossen ze in het stadje waar ze wonen misdaden en mysteries op. En hun sportieve skills zijn daar heel belangrijk bij.

Het eerste album in deze sportieve reeks is getiteld “Goud… set… match” en is gericht op lezers vanaf 7 jaar. De supercoole striptekeningen zijn van de hand van Filip Heyninck, die onder andere ook al strips tekende voor Piet Piraat!

Eerste voetbalboek

Naast de sportieve strip publiceert Nico De Braeckeleer nu ook zijn eerste voetbalboek voor de jeugd 10+. “Voetbal Academie Blue Star” wordt gepubliceerd door uitgeverij Kramat. Een mooie opwarmer voor het WK. Het sportief leesboek is voor al wie voetbalt, graag naar voetbal kijkt of ervan droomt om profvoetballer te worden. Het perfecte boek om te lezen tijdens, voor of na het WK voetbal!

Lees er meer over op de website van Nico.