Denderpop 2018 presenteert Daan, Les Truttes en Jebroer

0

Denderpop – op 22 en 23 juni in het Stadspark – is aan zijn negende editie toe. En volgens de organisatoren wijst alles erop “dat Denderpop afstevent op een heuse recordeditie”.

“Na een jaar hard werken, veel vergaderen en voorbereiden, is het team van Denderpop erin geslaagd om alles tot in de puntjes voor te bereiden”, aldus Rob Huijghe van Denderpop.


“Wie langskwam op Denderpop 2017 kon al zien dat het festival de laatste jaren serieuze stappen voorwaarts heeft gezet. Van een kleinschalig event op de Gedempte Dender tot een bomvol stadspark, een opmerkelijke evolutie. Het ziet er niet naar uit we de volgende jaren op hun lauweren zullen rusten.”

Sfeer en gezelligheid

Denderpop heeft intussen een sterke reputatie op het vlak van sfeer en gezelligheid. Ook de programmering mag gezien – vooral gehoord – worden.

Yannick Willems: “We mikken met Denderpop niet alleen op de jeugd, maar op een veel bredere doelgroep. Als we terrein tijdens het festival overschouwen, merken we dat we eigenlijk vooral mensen aanspreken tussen de 25 en 45 jaar. Veelal zijn het niet de vaste festivalgangers die afzakken naar Denderpop, maar mensen die bewust kiezen voor onze leuke setting om eens een avond uit de bol te gaan.”

“Sfeer zal er in elk geval in overvloed zijn. Niet minder dan 13 acts staan op het vernieuwde Denderpop-podium. Met 3 dansgroepen en zowel rock, pop, dance en zelfs ska, zijn de bezoekers verzekerd van de bekende en kwalitatieve muziekmix die Denderpop hun bezoekers aanbiedt”, aldus Rob Huijghe.

Denderpop 2018

Met Daan, Les Truttes en Jebroer heeft Denderpop alvast enkel kloeke bands in petto. “Alle drie toppers zullen garant staan voor een bijzonder uitgelaten avond. Aangevuld met lokaal en verfrissend talen, maakt dat Denderpop weer twee dagen te ontdekken en te beleven valt. Net als vorig jaar verliest Denderpop ook danstalent niet uit het oog. Dansateljee en Shamodo-it, zullen naar goede gewoonte een prachtige showcase op het podium brengen en zo een geweldige vibe over het publiek uitstrooien, aldus Rob Huijghe.

De toegang bedraagt 6,5 euro voor het weekend. Aan de kassa betaal je op vrijdag 6 euro aan de kassa en op zaterdag is dat 8 euro.