Beste straatmuzikant ter wereld op Meelestraut Keirremis

Meulestraut Keirremis in Lebbeke kon Toby Jacobs, de beste straatmuzikant ter wereld, strikken voor een aantal optredens op zondag 8 juni.

De Antwerpse Toby Jacobs (toen 24 jaar jong) won in 2015 een internationale wedstrijd voor straatmuzikanten gewonnen. Hij vormde daarna met vijf andere straatmuzikanten een band en vertrok op tournee naar Nieuw-Zeeland.

“Meelestraut Keirremis is de geschikte locatie om zo’n performer aan het werk te zetten. Gezien de mobiliteit van de mensen en gezien zijn eigen mobiliteit zullen artiest en publiek elkaar vinden. We zijn ervan overtuigd dat deze wereldmuzikant iedereen zal beroeren, jong en oud. Hij zal te zien zijn op Meelestraut op zondag 8 juli tussen 16 tot 19 uur en dit op verschillende locaties”, aldus de organisatie.

Foto: facebook.com/tobyjacobsmusic

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond