Franz Courtensstraat hele maand juli afgesloten

0

De Franz Courtenstraat zal van 26 juni tot 27 juli worden afgesloten voor het autoverkeer.

“Het pleintje in de Franz Courtensstraat – rechtover het Administratief Centrum – wordt momenteel volledig heringericht. De herinrichting gebeurt in het kader van het verbouwen van de overdekte voorzijde van het AC tot stadswinkel”, aldus de stad in een mededeling.


“Op 12 juni werd gestart met de aanleg van de nieuwe verharding op het pleintje. Ook de rijweg voor het Administratief Centrum zal aansluitend vernieuwd worden – duurtijd tot ongeveer eind juli. Voor deze ingreep is het nodig om de Franz Courtensstraat volledig af te sluiten voor het verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen stapsvoets passeren. Het kruispunt Franz Courtensstraat/Kazernestraat blijft vrij.”