Brusselse rappers in Belgica Bis

Stikstof, het geesteskind van Jazz, Zwangere Guy & Astrofisiks, speelt op 5 oktober een concert in Belgica Bis in de Kerkstraat.

Stikstof geeft sinds 2010 een gezichtaan de Brusselse rapscène. Het trio bracht toen zijn muziek van de pleintjes naar de huiskamers. Na hun collabs met onder meer Romeo Elvis bracht Stikstof dit jaar het album ‘Overlast’ uit, wat hun deze zomer een plaats oplevert op Rock Werchter, Dour en Laundry day.

Het voorprogramma is voor rekening van het Brusselse damesduo Juicy (foto).

Juicy startte twee jaar geleden als een live concept waarbij ze covers van 90’s R&B classics brachten. Het project groeide uit tot een ware hype in Franstalig België. Ook in Frankrijk bleef Juicy niet onopgemerkt. ‘Count Our Fingers Twice’ is hun eerste eigen single en meteen ook een voorsmaakje van hun veelbelovende debuut-EP ‘Cast a Spell’.

Tickets kosten 16 euro, 12 euro voor vriendenpashouders en 8 euro voor -26 jarigen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond