Cinema Canvas strijkt neer in tuin van Huis Van Winckel


‘Pauline à la Plage’ wordt op 12 juli ingeleid door Arne Sierens en Patrick Duynslaegher.

‘Cinema Canvas’ serveert de strafste kwaliteitsfilms elke vrijdag om 21.15 uur op Canvas, maar gaat ook op tournee. Het rondreizend filmfestival houdt op 11, 12 en 13 juli halt in ‘Le Jardin Creole’ in de Kerkstraat. Elke filmvoorstelling wordt voorafgegaan door een inleidend gesprek met een bekende filmliefhebber die de film heeft gekozen en een van de vijf filmexperts van Canvas. De films die vertoond worden zijn divers: klassiekers, cultfilmpjes en onbekende filmpareltjes van vroeger en nu.

Woensdag 11 november om 20 uur wordt ’12 Angry Men’ van Sidney Lumet (1957) vertoond. ‘Pauline à la Plage’ van Eric Rohmer (1983) staat op donderdag 12 juli geprogrammeerd en tot slot krijg je ‘The Return’ van Andrej Zvjagintsev (2003) te zien. De toegang bedraagt 6 euro. Bij regenweer wordt uitgeweken naar het Belgica Theater.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond