Search

ALDI Dendermonde bij de eerste met nieuw winkelconcept

Zaterdag 7 juli opent de volledig vernieuwde ALDI in Dendermonde feestelijk de deuren. De klant kan rekenen op een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer winkelen is en er meer nadruk ligt op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden.

ALDI heeft voor z’n klanten in Dendermonde een aangename verrassing in petto. De winkel aan de Mechelsesteenweg wordt als een van de allereerste in België omgebouwd naar het allernieuwste ALDI-winkelconcept.

ALDI-klanten konden meedenken over inrichting

“De veranderingen zijn duidelijk zichtbaar: een uitgebreide broodafdeling, een heuse versmarkt met topkwaliteit groenten en fruit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair, heldere ledverlichting enzovoort. Sommige klanten zullen even naar de prijskaartjes moeten kijken om er zeker van te zijn dat ze nog bij ALDI aan het winkelen zijn”, aldus Dirk Moyaert, Managing Director van de regionale hoofdzetel ALDI Erpe-Mere. “Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale ALDI er in de toekomst uit. Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.”

“Ook voor de winkelmedewerkers van ALDI Dendermonde is het nieuwe concept een stap vooruit. De nieuwe winkelmeubels laten toe om nog comfortabeler en ergonomischer te werken.”

Geen prijsverhoging

“Wat zeker niet verandert is de succesvolle formule van ALDI: hoogkwalitatieve producten aanbieden voor een ALDI-prijs. Een prijsverhoging komt er zeker niet”, zegt Steven Bulckaen, Manager Verkoop van ALDI Erpe-Mere.

“Eigen merken blijven de hoofdmoot van de winkel en worden aangevuld met de meest populaire A-merken. Ook de typische ALDI-efficiëntie, zoals artikelen die gepresenteerd worden op een pallet, blijft behouden. Dankzij deze aanpak kunnen ALDI-klanten voordelig winkelen.

ALDI gaat voor grootschalige modernisering

“De ombouw van de winkel in Dendermonde maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden het komende anderhalf jaar alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. In 2018 alleen al gaat het om 167 winkels.”

“Voor de volledige moderniseringsoperatie, de grootste investering ooit voor ALDI België, trekt de groep 350 miljoen euro uit. Een deel daarvan gaat naar de aanwerving van 450 extra winkelmedewerkers.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van