Jong Sint-Gillis lanceert Dendermondse Voetbalschool

De Dendermondse voetbalclub Jong Sint-Gillis start in september met de Dendermondse Voetbalschool. Jongens en meisjes tussen 6 en 13 jaar kunnen elke zondagochtend hun voetbaltechniek komen bijschaven op het kunstgrasterrein aan de sporthal van Sint-Gillis.

“We willen jonge voetballers de kans geven om hun voetbaltechniek en inzicht te verbeteren”, zegt Bart Van Belle, woordvoerder van de club. “De focus ligt dan ook op acht schijn- en passeerbewegingen, het beheersen van de 1-tegen-1-situatie, balcontrole en korte passing. Het is een perfecte aanvulling bij de wekelijkse trainingen in clubverband.”

De Dendermondse Voetbalschool mikt niet alleen op spelers van Jong Sint-Gillis, maar ook op spelers van andere clubs. “Om de kwaliteit te bewaken is het aantal deelnemers wel beperkt tot maximum 30. Snel inschrijven is dus de boodschap.”

De Dendermondse Voetbalschool organiseert dit jaar twee modules van 10 trainingen. Per module bedraagt de prijs 100 euro. Spelers van Jong Sint-Gillis betalen 80 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven