Search

KAVD biedt jongeren een jaar lang gratis voetbalopleiding

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur en KAV Dendermonde neemt met verschillende jeugdploegen opnieuw deel aan de competitie.

“Al heel wat jongeren hebben (opnieuw) de weg gevonden naar KAV Dendermonde en zijn nog recent aangesloten. Dit neemt niet weg dat hun aantal nog kan verhoogd worden”, aldus de club.

KAVD pakt daarom uit met een unieke formule. “Jongeren van vooral 6 tot 12 jaar kunnen vrijblijvend gedurende 1 jaar aan de slag bij KAV Dendermonde en alzo kennis maken met de club. Dit is een zeer drempelverlagend initiatief waarbij vele jongeren de kans wordt geboden hun droom waar te maken wanneer dit misschien anders niet zou gekund hebben”, klinkt het. “KAV Dendermonde besteedt op deze manier bijzonder aandacht aan de sociale werking van de club.”

Meer informatie en inschrijven kan op de stand van KAVD op Walking Dender op vrijdag 24 augustus aan het Justitiepolein in Dendermonde. Belangrijk is dat de kandidaat-spelertjes vergezeld zijn van een van hun ouders en hun kids ID meebrengen. Ook de ouders moeten hun ID kaart bijhebben met hun PIN code.

Het jeugdvoetbal in Dendermonde zit in de lift. Jong Sint-Gillis lanceerde onlangs de Dendermondse Voetbalschool.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van