Vlaams Belang met 21 nieuwe kandidaten op verkiezingslijst

Barbara Pas, lijsttrekker voor Vlaams Belang, kondigde gisteren aan dat de verkiezingslijst van Vlaams Belang 18 vrouwen en 17 mannen telt. De top vijf van de lijst was al eerder bekend. Het gaat om lijstrekker Barbara Pas, Stefaan Van Gucht (lijstduwer), Johan Daman, Ilse Annemans en Daniel Van Breedam.

“Om de jeugd alle kansen te geven worden plaats 5 en 6 ingevuld door Dimitri De Groen uit Sint-Gillis-Dendermonde en Charina Elaut uit Oudegem. Zij zijn met hun 26 jaar de jongste kandidaten op de lijst”, aldus Barbara Pas.

“We worden ondersteund door een mix van alle leeftijden. De gemiddelde leeftijd van onze verkiezingslijst is 53 jaar. Ten opzichte van de vorige lokale verkiezingen zijn er maar liefst 21 nieuwe én enthousiaste kandidaten bij!”, laat Barbara weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond