Search

Kartel sp.a/Groen maakt zijn 35 kandidaat-gemeenteraadsleden bekend

Zaterdagavond maakte het kartel sp.a/Groen op het Dorpsplein in Baasrode zijn 35 kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Ook de slogan “Duurzaam voor elkaar” werd zaterdag gelanceerd.

“Duurzaam omdat we willen werken aan een stad waar het goed leven is voor onze kinderen en kleinkinderen, met zorg voor natuur en milieu en aandacht voor het klimaat”, aldus beide partijen. “Duurzaamheid is voor ons echt de rode draad doorheen ons beleid. We staan voor een warme, zorgzame stad waar inwoners zich thuis voelen en alle kansen krijgen.”

Niels Tas (sp.a): “De keuze voor de kiezer is duidelijk: wij staan voor een solidaire, duurzame samenleving die verbindt in plaats van scheidt. Onze kandidaten staan klaar om Dendermondenaar te overtuigen van ons programma!”

“Als lijsttrekkers zijn we fier dat we zo’n mooi en warm team hebben. Een team vol fijne en gedreven mensen. Mensen met een ander levensverhaal, interesses en prioriteiten. Mensen die elk vanuit hun specifieke achtergrond bijdragen aan onze samenleving. Samen willen we onze schouders zetten onder een warme, gezonde stad die zorg draagt voor haar inwoners en het milieu. Een stad die klaar is voor de toekomst!”, aldus Iris Uyttersprot (Groen).

sp.a en Groen kozen bewust voor Baasrode om hun verkiezingslijst voor te stellen. “Dendermonde is meer dan de binnenstad alleen, het is een stad met prachtige en warme deelgemeenten”, aldus spa. en Groen.

Je leest meer over het programma op de website van het kartel spa./Groen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van