Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Domino’s Pizza komt naar Dendermonde

Het ziet ernaar uit dat de restaurantketen Domino’s Pizza binnenkort een filiaal opent op de Oude Vest in Dendermonde.

“De nieuwe winkel komt op Oude vest 30, pal in het centrum. Inwoners van de Ros Beiaardstad kunnen dan genieten van de lekkerste versgemaakte pizza’s. Ben je op stap in Dendermonde? Breng dan zeker eens een bezoekje en geniet van wereldberoemde Domino’s Pizza’s. Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem, want Domino’s levert ook aan huis! Dus heb je na Denderpop of ‘Katuit’ honger gekregen? Geen nood, bij Domino’s staan we elke dag voor je klaar. Tot binnenkort”, klinkt het bij Domino’s Pizza.

Het Nieuwsblad berichtte in april al over de komst van Domino’s Pizza naar Dendermonde. Ook op de website van de pizzaketen wordt Dendermonde vermeld als één van de mogelijke vestigingslocaties. De opening kadert in de ambitieuze plannen van Domino’s Pizza om de volgende 8 jaar ongeveer 150 bijkomende filialen te openen.

De exacte openingsdatum voor Domino’s Pizza Dendermonde is nog niet bekend.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van