CVO Leerstad start nieuw schooljaar met eigen cocktail

De zomervakantie zit er ook op voor de duizenden cursisten in het volwassenenonderwijs.

CVO Leerstad Volwassenenonderwijs lanceerde het nieuwe jaar met een frisse ‘School is cool’ cocktail. Deze cocktail werd gepresenteerd op de leraarsvergadering afgelopen vrijdag. De leerkrachten zijn alvast opnieuw klaar om levenslang leren heel boeiend en leerrijk te maken. Iedereen kan het recept, met of zonder alcohol, downloaden via de website.

“Enorme keuze voor wie wil bijleren”

Directeur Manuela De Plucker vertelt: “De inschrijvingen lopen in hoog tempo binnen, ons aanbod is vernieuwd met onder andere app-programmeren en arduino, vegetarisch koken, upcycling, kleurenconsulente, barbier, Indesign en Photoshop voor fotografen. Er is met andere woorden een enorme keuze voor iedereen die wil bijleren.”

“Nieuw dit schooljaar is dat we nog sterker gaan inzetten op de samenwerking met andere CVO’s zoals CVO Janitor in Sint-Niklaas en CVO Panta Rhei in Gent. Door die versterkte samenwerking hopen we het ruime cursusaanbod van ook onze partners nog sterker bekend te maken bij het grote publiek.”

Het aanbod van CVO Leerstad vind je op www.leerstad.be. Je kan inschrijven gedurende de hele maand september aan één van onze balies of online via de website. Meer informatie:09 348 38 45.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven