CVO Leerstad start nieuw schooljaar met eigen cocktail

De zomervakantie zit er ook op voor de duizenden cursisten in het volwassenenonderwijs.

CVO Leerstad Volwassenenonderwijs lanceerde het nieuwe jaar met een frisse ‘School is cool’ cocktail. Deze cocktail werd gepresenteerd op de leraarsvergadering afgelopen vrijdag. De leerkrachten zijn alvast opnieuw klaar om levenslang leren heel boeiend en leerrijk te maken. Iedereen kan het recept, met of zonder alcohol, downloaden via de website.

“Enorme keuze voor wie wil bijleren”

Directeur Manuela De Plucker vertelt: “De inschrijvingen lopen in hoog tempo binnen, ons aanbod is vernieuwd met onder andere app-programmeren en arduino, vegetarisch koken, upcycling, kleurenconsulente, barbier, Indesign en Photoshop voor fotografen. Er is met andere woorden een enorme keuze voor iedereen die wil bijleren.”

“Nieuw dit schooljaar is dat we nog sterker gaan inzetten op de samenwerking met andere CVO’s zoals CVO Janitor in Sint-Niklaas en CVO Panta Rhei in Gent. Door die versterkte samenwerking hopen we het ruime cursusaanbod van ook onze partners nog sterker bekend te maken bij het grote publiek.”

Het aanbod van CVO Leerstad vind je op www.leerstad.be. Je kan inschrijven gedurende de hele maand september aan één van onze balies of online via de website. Meer informatie:09 348 38 45.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond