Herman Permel op verkiezingslijst Vlaams Belang

0

Vlaams Belang Lebbeke maakte bekend dat Herman Permel (55) een plaats krijgt op de verkiezingslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Herman Permel richtte in 2013 samen met andere personen de vzw Lebbeke Bant Armoede op.


“Het idee daarachter was om de armoede in Lebbeke te verlichten door middel van voedselbedelingen. Je staat ervan versteld hoe groot de verdoken armoede in de eigen gemeente wel is”, zegt Herman.

In zijn jongere jaren sloot Herman zich aan als danser bij dansgroep Incar te Lebbeke. “Ik heb veel mooie voorstellingen en reizen mogen beleven”, aldus Herman. “Optredens voor Paus Johannes, IJzerbedevaarten en dansen in het Sportpaleis of Vorst Nationaal blijven voor altijd mooie herinneringen”.

“Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen komt Herman Permel de Vlaams Belanglijst versterken. Hij gaat dit doen vanop de 7de plaats. Met Herman heeft het Vlaams Belang een zeer bezielde en sociaal geëngageerde man in zijn midden”, volgens lijsttrekker Gunther Buggenhout.