Herman Permel op verkiezingslijst Vlaams Belang

vlaams belang

Vlaams Belang Lebbeke maakte bekend dat Herman Permel (55) een plaats krijgt op de verkiezingslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Herman Permel richtte in 2013 samen met andere personen de vzw Lebbeke Bant Armoede op.

“Het idee daarachter was om de armoede in Lebbeke te verlichten door middel van voedselbedelingen. Je staat ervan versteld hoe groot de verdoken armoede in de eigen gemeente wel is”, zegt Herman.

In zijn jongere jaren sloot Herman zich aan als danser bij dansgroep Incar te Lebbeke. “Ik heb veel mooie voorstellingen en reizen mogen beleven”, aldus Herman. “Optredens voor Paus Johannes, IJzerbedevaarten en dansen in het Sportpaleis of Vorst Nationaal blijven voor altijd mooie herinneringen”.

“Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen komt Herman Permel de Vlaams Belanglijst versterken. Hij gaat dit doen vanop de 7de plaats. Met Herman heeft het Vlaams Belang een zeer bezielde en sociaal geëngageerde man in zijn midden”, volgens lijsttrekker Gunther Buggenhout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement