“Voor onze partij moet het in de eerste plaats over inhoud gaan”

“De N-VA wil een ander beleid in Dendermonde. We willen af van de aankondigingspolitiek van deze meerderheid. Dendermonde is zoals een voetbalclub die het potentieel heeft om in eerste klasse te voetballen, maar door een weifelende voorzitter en gebrek aan durf blijft die club aanmodderen in een lagere provinciale reeks”, aldus N-VA Dendermonde op zijn website.

“Er zijn geen antwoorden vanuit het stadsbestuur op het tekort aan investeringen, de mobiliteit die in de soep draait, de parkeerproblematiek waarbij meer plaatsen verdwijnen dan er bijkomen, de verminderde aandacht voor investeringen in onze deelgemeenten én het uitblijven van een gericht middenstandsbeleid. Voor ons blijft het niet bij roepen. Wij lanceren ook voorstellen die we willen voorleggen aan de bevolking. Uiteraard hopen we op interactie met de bevolking én rekenen we op een ruim debat over hoe het met onze stad verder moet.”

Download het verkiezingsprogramma van CD&V Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond