Zoeken

“Voor onze partij moet het in de eerste plaats over inhoud gaan”

“De N-VA wil een ander beleid in Dendermonde. We willen af van de aankondigingspolitiek van deze meerderheid. Dendermonde is zoals een voetbalclub die het potentieel heeft om in eerste klasse te voetballen, maar door een weifelende voorzitter en gebrek aan durf blijft die club aanmodderen in een lagere provinciale reeks”, aldus N-VA Dendermonde op zijn website.

“Er zijn geen antwoorden vanuit het stadsbestuur op het tekort aan investeringen, de mobiliteit die in de soep draait, de parkeerproblematiek waarbij meer plaatsen verdwijnen dan er bijkomen, de verminderde aandacht voor investeringen in onze deelgemeenten én het uitblijven van een gericht middenstandsbeleid. Voor ons blijft het niet bij roepen. Wij lanceren ook voorstellen die we willen voorleggen aan de bevolking. Uiteraard hopen we op interactie met de bevolking én rekenen we op een ruim debat over hoe het met onze stad verder moet.”

Download het verkiezingsprogramma van CD&V Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van