Niels Tas: “Huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”

Niels Tas (sp.a), schepen van mobiliteit, deelde vandaag op zijn Facebookpagina een aantrekkelijk animatie van hoe de Oude Vest er zou kunnen uitzien in de toekomst.

“De huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”, schrijf hij. “Met sp.a-groen pleiten we voor een totale herinrichting! De stad kocht 90 parkeerplaatsen. Er worden er 83 bijkomend uitgebaat en er kan onderzocht worden of de site Abdijschool in aanmerking komt voor bijkomend parkeren. Zo kunnen we meer ruimte maken voor voetgangers, fietsers, plein, groen, en water! Architect Fabrice Remo Moonen (Dikke merci!) maakte voor ons een impressie van wat de Oude Vest zou kunnen worden.” Gemeenteraadsleden Dieter Mannaert (CD&V) en Laurens Hofman (Open Vld) reageerden op Facebook alvast positief.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement