Zoeken

Niels Tas: “Huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”

Niels Tas (sp.a), schepen van mobiliteit, deelde vandaag op zijn Facebookpagina een aantrekkelijk animatie van hoe de Oude Vest er zou kunnen uitzien in de toekomst.

“De huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”, schrijf hij. “Met sp.a-groen pleiten we voor een totale herinrichting! De stad kocht 90 parkeerplaatsen. Er worden er 83 bijkomend uitgebaat en er kan onderzocht worden of de site Abdijschool in aanmerking komt voor bijkomend parkeren. Zo kunnen we meer ruimte maken voor voetgangers, fietsers, plein, groen, en water! Architect Fabrice Remo Moonen (Dikke merci!) maakte voor ons een impressie van wat de Oude Vest zou kunnen worden.” Gemeenteraadsleden Dieter Mannaert (CD&V) en Laurens Hofman (Open Vld) reageerden op Facebook alvast positief.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van