Niels Tas: “Huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”

Niels Tas (sp.a), schepen van mobiliteit, deelde vandaag op zijn Facebookpagina een aantrekkelijk animatie van hoe de Oude Vest er zou kunnen uitzien in de toekomst.

“De huidige Oude Vest is helemaal achterhaald”, schrijf hij. “Met sp.a-groen pleiten we voor een totale herinrichting! De stad kocht 90 parkeerplaatsen. Er worden er 83 bijkomend uitgebaat en er kan onderzocht worden of de site Abdijschool in aanmerking komt voor bijkomend parkeren. Zo kunnen we meer ruimte maken voor voetgangers, fietsers, plein, groen, en water! Architect Fabrice Remo Moonen (Dikke merci!) maakte voor ons een impressie van wat de Oude Vest zou kunnen worden.” Gemeenteraadsleden Dieter Mannaert (CD&V) en Laurens Hofman (Open Vld) reageerden op Facebook alvast positief.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond