Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Gunther Buggenhout: “Inzet is tweede gemeenteraadslid”

Gunther Buggenhout is gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Lebbeke.

De verkiezingslijst van Vlaams Belang Lebbeke wordt getrokken door uittredend gemeenteraadslid Gunther Buggenhout. Afgelopen week werden extra namen bekendgemaakt.

“Op de tweede plaats komt een nieuwe naam, namelijk Evie Herssens(45). Zij is bediende, afkomstig uit Wieze en woont nu in Lebbeke. De derde plaats wordt ingevuld door Reinoud Van Stappen (31). Hij is beroepshalve telecomadviseur en VBJ-voorzitter Sint-Niklaas/Dendermonde”, aldus Gunther Buggenhout.

“Rita Van Nieuwenhuyze (62) kreeg de vierde plaats toegewezen. Zij is een gepensioneerd textielarbeidster. Op de vijfde plaats staat arbeider Jencko Van Handenhove (25). Jencko is tevens de jongste kandidaat op onze lijst. Bij de jeugd van Lebbeke is Jencko bekend als dj.”

“De lijst wordt voor de tweede maal geduwd door Patrick Craessaerts (62). Deze penitentiair bewakingsbeambte op rust heeft zijn strepen al meer dan verdient binnen de Vlaams Belangafdeling.”

“Een tweede verkozene voor het Vlaams Belang in de gemeenteraad is de inzet voor deze verkiezing”, aldus lijsttrekker Gunther Buggenhout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van