Gunther Buggenhout: “Inzet is tweede gemeenteraadslid”

Gunther Buggenhout is gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Lebbeke.

De verkiezingslijst van Vlaams Belang Lebbeke wordt getrokken door uittredend gemeenteraadslid Gunther Buggenhout. Afgelopen week werden extra namen bekendgemaakt.

“Op de tweede plaats komt een nieuwe naam, namelijk Evie Herssens(45). Zij is bediende, afkomstig uit Wieze en woont nu in Lebbeke. De derde plaats wordt ingevuld door Reinoud Van Stappen (31). Hij is beroepshalve telecomadviseur en VBJ-voorzitter Sint-Niklaas/Dendermonde”, aldus Gunther Buggenhout.

“Rita Van Nieuwenhuyze (62) kreeg de vierde plaats toegewezen. Zij is een gepensioneerd textielarbeidster. Op de vijfde plaats staat arbeider Jencko Van Handenhove (25). Jencko is tevens de jongste kandidaat op onze lijst. Bij de jeugd van Lebbeke is Jencko bekend als dj.”

“De lijst wordt voor de tweede maal geduwd door Patrick Craessaerts (62). Deze penitentiair bewakingsbeambte op rust heeft zijn strepen al meer dan verdient binnen de Vlaams Belangafdeling.”

“Een tweede verkozene voor het Vlaams Belang in de gemeenteraad is de inzet voor deze verkiezing”, aldus lijsttrekker Gunther Buggenhout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond