Search

Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat op 2 oktober

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De Dendermondse Perskring en Editie organiseren op dinsdag 2 oktober ‘Het Groot Dendermonds Kopstukkendebat’ in de theaterzaal van cultuurcentrum Belgica. Alle lijsttrekkers die op zondag 14 oktober naar de stem van de kiezer dingen, nemen deel aan het debat. Oud-journalist en Dendermondenaar Bob Vermeir zal het debat in goede banen leiden. “Het is onze bedoeling om met dit debat de Dendermondenaren de kans te bieden zich te informeren over de standpunten van de deelnemende partijen aan de verkiezing”, stelt voorzitter Marc Goossens. “De aanwezigen gaan ook zelf vragen kunnen stellen aan de lijsttrekkers.” De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van