Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Tom Lanckbeen bouwt boerderij om tot trainingscentrum

Personal trainer Tom Lanckbeen leert je beter bewegen.

“Deze zomer is mijn vriend Tom Lanckbeen gestart als personal trainer in Denderbelle. Op een unieke locatie langs de Dender wil hij mensen beter leren bewegen”, mailde Marie Verstraeten onze redactie. “We zijn niet enkel ‘the new kid in town’ op vlak van persoonlijke coaching, maar ook het enige alternatief voor wie niet naar een grote fitnessketen wil.” We maakten een afspraak en gingen een kijkje nemen bij deze starter van de maand.

Tom Lanckbeen startte na zijn studies aan de Universiteit Gent als fulltime personal trainer bij Sterk Gent. Hij kon daar zijn wetenschappelijke achtergrond meteen toepassen in de praktijk. “Na twee jaar ervaring in de sector zet ik nu zelf de stap naar een eigen trainingscentrum in Denderbelle”, vertelt hij. “Met ÆTIK wil ik in een voormalige boerderij een ruimte creëren waar iedereen zijn fysieke grenzen kan verleggen. Een plek waar je met een overvloed aan enthousiasme, de juiste toestellen en nodige kennis jezelf kan ontwikkelen, alleen of in groep.”

De eerste training is gratis, zowel personal training als groepstraining. Tom maakt op basis van deze eerste kennismaking een persoonlijk trainingsschema op. Daarna kan je dankzij een abonnementsformule op je eigen tempo een aantal trainingssessies inplannen. Tom Lanckbeen werkt enkel op afspraak. “Als personal trainer is dat de enige manier om echt een persoonlijke aanpak te bieden”, vertelt hij.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van