Fietsen belooft veiliger te worden in Dendermonde

De Fietsersbond stuurde een lijst met 12 vragen naar de verschillende Dendermondse politieke partijen. “We wilden graag weten wat onze politici denken over een aantal prangende problemen waarmee fietsers te kampen hebben. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur is dit ook de ideale gelegenheid”, aldus de organisatie.

“Alle partijen – CD&V, N-VA, Open VLD, de kartellijst sp.a/Groen en het Vlaams Belang – hebben de vragen beantwoord. De vragen gingen ondermeer over de heraanleg van de Oude Vest, de invoering van zone 30 in het centrum en/of woonwijken, voorrang voor fietsers op rotondes, meer fietssnelwegen, fietsstraten, fietssuggestiestroken, fietsstallingen.”

Je leest de uitgebreide antwoorden in de nieuwsbrief van de Fietsersbond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement