Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Liesbet De Visscher heeft tweede roman uit

Liesbet De Visscher uit Lebbeke publiceerde vorige maand haar tweede boek ‘Het meisje dat niet kon kiezen’. Het boek breit een vervolg aan haar eerste roman ‘Bambi Bosteels, berewijf uit Blazegem’ dat drie jaar geleden verscheen.

“Dolkomisch, ontroerend en zo herkenbaar: een volkse comédie humaine over de liefde in al haar facetten”, zo stelt Liesbet haar nieuwe boek voor.

Ze vertelt het verhaal van Ingeborg De Wezemael die halsoverkop verliefd werd op vrachtwagenchauffeur Blixie. “Zijn grenzeloze drang tot behagen maakte hun liefdesrelatie tot een bijzonder verhaal, maar Ingeborg was nooit gelukkig.

Zo begint Ingeborgs zoektocht naar de ware liefde. Ze zoekt troost bij Costello, voltijds schilder en charmeur, gaat op zoek naar haar dochter Dageraad en komt terecht bij muzikant en held Johnny. Elk hebben ze hun woelige verledens en hun groteske gebreken, soms tragisch, soms hilarisch, maar elk helpen ze Ingeborg op weg naar de juiste keuze.”

Liesbet schreef intussen ook het toneelstuk ‘Jet & Lammens’ en is gepassioneerd bezig met fotografie.

Het boek ‘Het meisje dat niet kon kiezen’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Lannoo. Het telt 232 pagina’s.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van