Zoek

Stephen Mc-Queen brengt nieuwe single uit

De Dendermondse zanger Stephen Mc-Queen gooit het met zijn nieuwe single ‘Maak Me Gek’ over een andere boeg. “Dit zijn de mensen van mij niet gewoon”, zegt Stephen Mc-Queen. Zijn nieuwe opname is een onvervalst Latino nummer, terwijl Mc-Queen al sinds jaren gekend is van ballads en meezingers.

“Het is algemeen geweten dat Stephen Mc-Queen zowat alle genres aankan en een allround zanger-entertainer is. Behalve Vlaamse toppers houdt hij ook van Engelstalig repertoire van artiesten zoals bijvoorbeeld Fats Domino, wiens repertoire ook tot zijn favorieten behoort. Zijn veelzijdigheid is, in combinatie met zijn bekendheid, ongetwijfeld de reden waarom hij een zeer druk bezet artiest is, wiens agenda bomvol staat met optredens over het ganse land”, aldus de persmededeling.

Het nummer ‘Maak Me Gek’ werd geschreven door Jos Van Meer en uitgegeven door D & V. Het nummer is beschikbaar voor download en streaming via alle belangrijke internet portals.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van