Wijncursus in Schoonaarde

KWB Schoonaarde en Davidsfonds Schoonaarde slaan de handen in elkaar en organiseren samen een wijncursus. Gespreid over twee avonden leer je de basis van het proeven en uiteraard gaan theorie en praktijk hand in hand. Onder de deskundige begeleiding van Guido Anthuenis, Dirk D’Hondt, Henri Fagard en Marc Hoogewijs, leden van de Vlaamse Wijngilde, proeven de cursisten op vrijdag 7 december drie witte en drie rode wijnen. Men komt ook meer te weten over de techniek van het proeven, het lezen van een wijnetiket en hoe je aroma’s kan herkennen enzovoort. Het gaat niet om een commerciële proeverij, al zullen de lesgevers wel vertellen waar je de geproefde wijnen kan kopen. Begin volgend jaar wordt een tweede avond georganiseerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement