Zoeken

Wijncursus in Schoonaarde

KWB Schoonaarde en Davidsfonds Schoonaarde slaan de handen in elkaar en organiseren samen een wijncursus. Gespreid over twee avonden leer je de basis van het proeven en uiteraard gaan theorie en praktijk hand in hand. Onder de deskundige begeleiding van Guido Anthuenis, Dirk D’Hondt, Henri Fagard en Marc Hoogewijs, leden van de Vlaamse Wijngilde, proeven de cursisten op vrijdag 7 december drie witte en drie rode wijnen. Men komt ook meer te weten over de techniek van het proeven, het lezen van een wijnetiket en hoe je aroma’s kan herkennen enzovoort. Het gaat niet om een commerciële proeverij, al zullen de lesgevers wel vertellen waar je de geproefde wijnen kan kopen. Begin volgend jaar wordt een tweede avond georganiseerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van