Rederijkerskamer brengt nieuw stuk in december

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De Koninklijke Rederijkerskamer De Leeuwerckenaers brengt volgende maand het stuk ‘Eindelijke Alleen’. Als hun drie dochters eindelijk het huis uit zijn, krijgen Hanne en Geert Beulens de tijd en ruimte waar ze al jaren naar snakken. “Het uur van de bevrijding is aangebroken”, noemt Geert het zelfs. Hij wil graag op wereldreis. Zij wil echter opnieuw beginnen schilderen. Komen ze tot een akkoord? Er staan de Beulens woelige dagen te wachten, die waarschijnlijk pijnlijk zijn als je ze zelf meemaakt, maar die voor het publiek des te herkenbaarder en dus amusanter zijn.

Het stuk ‘Eindelijk Alleen’ van auteur Lawrence Roman en in een regie van Guido Keppens wordt opgevoerd op 7, 8, 14 en 15 december in de Hehaschool, Otterstraat 179 in Sint-Gillis. Op het podium komen Linda Heyvaert, Annelies Van Geyte, Tatjana Bosman, Branko Dehertogh, Irina Ophalvens en Tom Pieters.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement