Zoeken

GO! Talent en De Bijenkorf houden eigen Warmste Week

Dendermonde – Onder het moto ‘Samen is beter’ slaan basisschool De Bijenkorf en GO!Talent de handen in elkaar en organiseren ze samen een eigen ‘Warmste Week’ met een eigen ‘Glazen Huis’. “Dit betekent dat er in de week van 16 tot 21 december in GO!Talent non-stop radio zal worden gemaakt en dat er elke dag acties en initiatieven ten voordele van een aantal goede doelen zullen plaatsvinden. We selecteerden de vzw Vergeet de Kinderen Niet en Wereldkids”, aldus projectverantwoordelijke Kim Goossens. Zondag 16 december geven we het startschot van de ‘Warmste Week’ met een Jazzmatinée (op uitnodiging), Jo Lemaire en de Bijenkorfband verzorgen de muzikale omlijsting.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van