Zoek

Ros Beiaardcomité pakt uit met eerste collector’s items

Dendermonde – “Het is nog even aftellen naar de volgende Ros Beiaardommegang, maar achter de schermen is het Ros Beiaardcomité al volop bezig met een aantal dossiers. Eén daarvan betreft de opstart van een nieuwe reeks Ros Beiaardsouvenirs”, aldus Patrick Segers, diensthoofd Toerisme Dendermonde en secretaris Ros Beiaardcomité vzw. “Wie in deze feestelijke eindejaarsperiode al een beetje Ros Beiaardsfeer in huis wil halen, die kan vanaf zaterdag 1 december 2018 terecht in het toeristisch onthaalkantoor in het Stadhuis om de eerste Ros Beiaardsouvenirs te bewonderen.”

“Een echte eyecatcher is de ‘Ros Beiaard-plexi’ die gebruikt kan worden als decoratief element in de huiskamer of als trendy hebbeding voor een bureau. Voor de fijnproevers is er een subtiel fruitige Ros Beiaard-gin op basis van blauwe bessen. Ideaal voor scholieren en studenten zijn de handige Ros Beiaard-ringmappen, deze zijn perfect te combineren met een reeks notablokken voorzien van het Ros Beiaardlogo. Eerder waren er al de Ros Beiaardstickers, deze blijven uiteraard in het aanbod.”

“Dit eerste pakket aan Ros Beiaardproducten komt net op tijd voor iedereen die op zoek is naar een ideaal geschenk voor kerstmis of nieuwjaar. Spring dus zeker in de komende dagen eens binnen bij Toerisme Dendermonde. Vanaf voorjaar 2019 wordt het aanbod aan souvenirs verder stelselmatig uitgebreid.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van