Stad onderzoekt extra parkeerplaatsen op site Abdijschool

abdijschool dendermonde

Dendermonde – Uplace, de projectontwikkelaar die de Abdijschool in het centrum van Dendermonde heeft aangekocht, wil naast het bouwen van woningen ook andere zaken op de site realiseren.

“Gekoppeld aan de beoogde activiteiten op de site zal Uplace ook de nodige auto- en fietsparkeerplaatsen voorzien. Uplace heeft gevraagd of de stad interesse heeft om op de site bijkomend een openbare rotatieparking te voorzien”, aldus mobiliteitsschepen Niels Tas (sp.a). “De stad wil hierover een mobiliteitsonderzoek uitvoeren om inzicht te krijgen in onder meer de voor- en nadelen van een openbare rotatieparking op deze locatie en de mogelijke in- en uitgang(en) van deze rotatieparking. De resultaten van dit onderzoek – samen met andere nuttige informatie uit bijkomend onderzoek over parkeren in het stadscentrum – zullen de nieuwe beleidsploeg in 2019 de nodige informatie verschaffen om een onderbouwde beslissing te nemen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven