Stad onderzoekt extra parkeerplaatsen op site Abdijschool

abdijschool dendermonde

Dendermonde – Uplace, de projectontwikkelaar die de Abdijschool in het centrum van Dendermonde heeft aangekocht, wil naast het bouwen van woningen ook andere zaken op de site realiseren.

“Gekoppeld aan de beoogde activiteiten op de site zal Uplace ook de nodige auto- en fietsparkeerplaatsen voorzien. Uplace heeft gevraagd of de stad interesse heeft om op de site bijkomend een openbare rotatieparking te voorzien”, aldus mobiliteitsschepen Niels Tas (sp.a). “De stad wil hierover een mobiliteitsonderzoek uitvoeren om inzicht te krijgen in onder meer de voor- en nadelen van een openbare rotatieparking op deze locatie en de mogelijke in- en uitgang(en) van deze rotatieparking. De resultaten van dit onderzoek – samen met andere nuttige informatie uit bijkomend onderzoek over parkeren in het stadscentrum – zullen de nieuwe beleidsploeg in 2019 de nodige informatie verschaffen om een onderbouwde beslissing te nemen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond