Wereldlichtjesdag op 9 december

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Dendermonde – Op de tweede zondag van december wordt traditioneel ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. Overal ter wereld worden om 19 uur lokale tijd kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. “Ook in Dendermonde willen we ouders, vrienden en familie van een overleden kind een hart onder de riem steken. Dat doen we met een herdenkingsmoment op campus De Kroon, Kroonveldlaan 40. Op zondag 9 december vanaf 18.30 uur is iedereen welkom. Om 19 uur steken we onze kaarsjes aan en kunnen we napraten met een hartverwarmend drankje”, laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement