Wereldlichtjesdag op 9 december

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Dendermonde – Op de tweede zondag van december wordt traditioneel ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. Overal ter wereld worden om 19 uur lokale tijd kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. “Ook in Dendermonde willen we ouders, vrienden en familie van een overleden kind een hart onder de riem steken. Dat doen we met een herdenkingsmoment op campus De Kroon, Kroonveldlaan 40. Op zondag 9 december vanaf 18.30 uur is iedereen welkom. Om 19 uur steken we onze kaarsjes aan en kunnen we napraten met een hartverwarmend drankje”, laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven