Wereldlichtjesdag op 9 december

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Dendermonde – Op de tweede zondag van december wordt traditioneel ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. Overal ter wereld worden om 19 uur lokale tijd kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. “Ook in Dendermonde willen we ouders, vrienden en familie van een overleden kind een hart onder de riem steken. Dat doen we met een herdenkingsmoment op campus De Kroon, Kroonveldlaan 40. Op zondag 9 december vanaf 18.30 uur is iedereen welkom. Om 19 uur steken we onze kaarsjes aan en kunnen we napraten met een hartverwarmend drankje”, laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond