Zoeken

Wereldlichtjesdag op 9 december

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Dendermonde – Op de tweede zondag van december wordt traditioneel ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. Overal ter wereld worden om 19 uur lokale tijd kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. “Ook in Dendermonde willen we ouders, vrienden en familie van een overleden kind een hart onder de riem steken. Dat doen we met een herdenkingsmoment op campus De Kroon, Kroonveldlaan 40. Op zondag 9 december vanaf 18.30 uur is iedereen welkom. Om 19 uur steken we onze kaarsjes aan en kunnen we napraten met een hartverwarmend drankje”, laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van