Zoek

Dendermonde krijgt als eerste een Zorgraad

Dendermonde – In april vorig jaar werd de regio Dendermonde door Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen uitgekozen als pilootregio voor een project rond de vorming van eerstelijnszones. “Doel stelling van deze eerstelijnszones is om de samenwerking tussen medewerkers in de zorg- en welzijnssector vlotter te laten lopen en meer kwalitatieve zorg te leveren”, aldus Reinout Remmery van het veranderteam Eerstelijnszone Dender. “Aansturend orgaan van deze eerstelijnszones worden vanaf 2020 de Zorgraden. Ook hierin is de Eerstelijnszone Dender pionier door als eerste in Vlaanderen zo’n Zorgraad te installeren.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van