Zoek

Lebbeke Wintert op de Grote Plaats

Lebbeke – Van 7 december tot 6 januari vindt opnieuw ‘Lebbeke Wintert’ plaats met naast winterse schaatspret ook een indrukwekkend aantal optredens. Jetti Paletti geeft op vrijdag 7 december de aftrap. Zaterdag 8 december staat Belle Perez er op het podium. Eddy Del White komt op donderdag 13 december langs. Zaterdag 15 december kan je naar De Ketnetband en vrijdag 21 december geeft Sergio er een flinke lap op. Paul Severs (22 december), Prozak: Tribute Band De Kreuners (vrijdag 28 december), Get Ready (zaterdag 29 december), Def Dames Dope en Sven Ornelis (zaterdag 5 januari) vullen het rijtje met optredens aan. Zaterdag 6 januari volgt de nieuwjaarsreceptie en sluit dj Frank Hoogland het evenement af. Het kerstdorp heeft ook enige gevolgen voor het verkeer. Zo wordt tot 10 januari eenrichtingsverkeer ingevoerd op de Grote Plaats, inrijden kan via de Brusselsesteenweg. Fietsers mogen wel in beide richtingen door.

(Foto: Lebbekewintert.be)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van