Veerle Malschaert en Roland in Cour et Jardin deze maand

Dendermonde – De laatste maand van het jaar wordt gezellig druk én feestelijk bij Cour et Jardin in de Kerkstraat. Het eerste succesvolle werkjaar van uitbaters Hans en Erika wordt afgesloten met een reeks passende activiteiten. Op het het programma de komende weken staan vooral muziek, theater en veel feest.

Zo vindt op vrijdag 14 december om 20 uur een speciale en intieme Comedy Night met de Dendermondse top-commédienne Veerle Malschaert plaats. Veerle stelt een unieke en uitgebreide best-of show samen, speciaal voor Cour et Jardin! Tickets kan je reserveren via de website van Cour et Jardin.

Een week later – op vrijdag 21 december – staat met levende blueslegende Roland Van Campenhout opnieuw een topper op het podium. Deze zomer was hij nog met een fijne selectie topmuzikanten te gast in ‘Jardin Creole’. Ben je benieuwd wie hij deze keer meebrengt naar Cour et Jardin, dan boek je ook hiervoor best je plaatsje op voorhand.

Maar er staat nog veel meer op het programma deze decembermaand.

Zo zorgen de Dendermondse dj’s DJ Mano, DJ LDC + MR Z voor een feestelijke dansavond, brengt Kunos intieme folkpop en komt ook Dendermondenaar Peter Verhas met zijn Verjazz combo langs.

De maand wordt traditioneel afgesloten op de laatste vrijdag met de bierproefavond ‘Bakske Bier’ met alweer een nieuwe lichting ambachtelijke biertjes in de frigo.

Alle avonden is de toegang gratis behalve de avonden met Veerle Malschaert en Roland. Voor deze avonden kan je tickets boeken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven