Zoek

‘t Stokstaartje steunt Cliniclowns

Dendermonde – ’t Stokstaartje, een online winkel gespecialiseerd in houten speelgoed, steunt de organisatie Cliniclowns. De webshop geeft 1 euro per bestelling aan het goede doel.

“Vanaf vandaag doneren we 1 euro per bestelling aan de organisatie, ongeacht het bedrag van de bestelling”, luidt het.

De webwinkel houtenspeelgoedonline.be steunt vanaf vandaag tot en met 31 januari 2019 de organisatie Cliniclowns. Dit is een organisatie die afleiding en plezier brengt aan kinderen die door een ziekte of een beperking in het ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld.

“Dit goede doel verdient onze steun”, aldus Ivan Cobbaut, zaakvoerder van ’t Stokstaartje. “De clowns bieden gratis troost en ontspanning binnen de vier muren van de ziekenhuiskamer. Met onze actie willen we zowel de vrijwilligers als zieke kindjes een hart onder de riem steken.”

Niet enkel duurzaam speelgoed

De oprichters kozen bij de oprichting van ’t Stokstaartje begin dit jaar duidelijk voor duurzaamheid, maar niet enkel in het gamma dat ze online verkopen. Zo steunde het bedrijf eerder dit jaar ook al de organisatie Prikmanden, die speelgoed inzamelt voor ziekenhuizen.

“Alle kleine beetjes helpen om een lach te toveren op het gezicht van kinderen die het even moeilijk hebben”, klinkt het. “Zeker tijdens de eindejaarsperiode!”

www.houtenspeelgoedonline.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van