Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

“Een beleid dat duurzaam is voor elkaar”

Dendermonde – Afgelopen woensdag werd in Dendermonde de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. De verschillende fracties kregen daarbij het woord. Voor het kartel sp.a-Groen sprak Niels Tas (sp.a) de gemeenteraadsleden toe.

In zijn redevoering was Niels Tas bijzonder kritisch voor de nieuwe meerderheid, maar hij reikte ook de hand uit om tal van lopende en nieuwe belangrijke dossiers in de stad te realiseren.

“Fair maar duidelijk zullen we voorstellen doen die nodig zijn voor een beleid dat duurzaam is voor elkaar. Wij hopen oprecht burgemeester dat u de geschiedenisboeken niet alleen zal ingaan als de sympathiekste en vlotste burgervader die onze stad gekend heeft, maar ook als de man die keihard mee de bakens heeft verzet aan een stad die klaar is om door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen”, aldus Tas.

De sp.a ging op 14 oktober in kartel met Groen van 4 naar 6 zetels. Namens sp.a zetelen Niels Tas, Tineke Wauters, Majid Saih, Gwen Brabants en Tom Bogman de komende zes jaar in de gemeenteraad.

(Foto: Facebookpagina sp.a Dendermonde)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van