Huisvrouwen op het podium in het Gildenhuis

Op het podium komen Els Béatse, Tina Maerevoet en Myriam Bronzwaar. De regie is van Jeroen Maes. (Foto Rudi Calluy)

In het herkenbare en humoristische stuk ‘Huisvrouw Monologen’ volg je het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise, haar dochter Martje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia. Martje moet nog aan kinderen beginnen, Saskia heeft een huis vol en Elise een leeg nest. Het leven van deze vrouwen neemt algauw een belangrijke wending. Het gevolg ervan is dat ze gedwongen worden om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden of lijden.

‘Huisvrouw Monologen’ vindt plaats op zondag 24 februari om 14.30 uur in zaal Gildenhuis in de Otterstraat in Sint-Gillis. De organisatie is van OKRA Sint-Gillis. De toegangsprijs bedraagt in voorverkoop 13 euro. Aan de kassa kost een ticket 15 euro. Reserveren kan via 052 21 58 78 of via e-mail reinhold.verleyen@proximus.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond