Zoek

Shop in Dendermonde #1

Het Italiaans restaurant La Piazza verhuist van de Brusselsestraat (Heldenplein) naar de Kerkstraat in Dendermonde. De zaak heropent op dinsdag 22 januari. “Negen jaar geleden begonnen we aan een avontuur waar we nooit van gedacht hadden dat het zo lang kon en mocht blijven duren”, aldus de uitbaters op Facebook.


Ook het Grieks restaurant Naxos in de Bogaerdstraat verhuist naar de Kerstraat. “Uiteraard zetten we onze befaamde Griekse traditie verder, gecombineerd met enkele nieuwe originele recepten”, aldus Vicky en Angelos van Naxos.


Het vroegere café Saske aan de Sint-Jorisgilde is opnieuw open en heet voortaan ‘Saske 3 voor 2’. Ook de feestzaal die aan het café is verbonden wordt opnieuw in gebruik genomen. De zaal is het nieuwe onderkomen van ’t Echt Derremons Theaoter dat niet langer in de Abdijschool terecht kan.


Het trendsettende kapsalon Bobhead uit Sint-Gillis werd eind vorig jaar bekroond met de ‘Digital Influencer Of The Year Award’ uitgereikt door het Tribu-te Magazine, Professional Hair Magazine.


Deze maand gaat wellicht ook het hamburgerrestaurant Burgerhuis aan de Grote Markt open. De verbouwingswerken duurden iets langer dan verwacht.


Na maanden van verbouwingen opent op donderdag 17 januari de gloednieuwe concessie van Gregoir in Appels. In de nieuwe toonzaal van 3.600 m2 komen de BMW en MINI gamma’s perfect tot hun recht.


De Dendermondse merchandising van de webshop Goliart.be vind je voortaan ook bij de toeristische dienst in het stadhuis aan de Grote Markt. De postkaartjes met typische Dendermondse dialectwoorden zijn één van de blikvangers.


Daisy Shop, de specialist in textielverzorging, verhuisde begin dit jaar van de Oude Vest naar het Hoogveld. De speciaalzaak werd na de oorlog opgericht en vestigde zich in 1952 in Dendermonde. In 1991 werd de zaak overgebracht naar de Oude Vest.


Jumeaux Lederwaren in de Bogaerdstraat bestaat 20 jaar en vierde dat door zijn nieuwe collectie in het stadhuis te exposeren. “Het succes van onze collecties hebben wij te danken aan mensen met klasse, die vooral kwaliteit, vakmanschap, stijl en service weten te waarderen”, aldus Nicolas en en Philippe Ledegen op Facebook.


Op 13 december werd bekend dat Unizo zijn afdeling in Lebbeke (her)lanceert. “Binnenkort starten we een nieuwe plaatselijke UNIZO-werking op. Een werking voor alle Lebbeekse ondernemers”, klinkt het bij Unizo Lebbeke.


Nog even meegeven dat de solden nog tot het einde van de maand lopen. 🙂


Heb je zelf shopping nieuws? Stuur je bericht naar redactie@editie.net.


Tot slot … Deze trotse zelfstandige verdient een pluim! ??
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van