Search

Vlijmscherpe komedie over obsessies en frustraties

Toneelkring WIJ presenteert in februari het stuk Food Chain van auteur Nicky Silver in een regie van Inge Van Erum. Food Chain is een vlijmscherpe komedie waarin mensen met obsessies en frustraties naast elkaar praten. Het is een botsing tussen het schoonheidsideaal en vraatzucht. Of de figuren uit Food Chain nu vette varkens zijn of magere soepkippen, ze staan allen bol van eenzaamheid en onbevredigde verlangens. Acteurs zijn Isabelle Duquenne, San Cooreman, Patrick De Visscher, Karl Gilis en Jan Bosman.

Het stuk wordt opgevoerd op 2, 4, 8, 9, 10, 15 en 16 februari telkens om 20.15 uur in Teater De Minne, Lange Minnestraat 18 in Lebbeke. Reserveren kan via www.toneelkringwij.be of reservatie@toneelkringwij.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van