Zoek

Barbara Pas trekt de Kamerlijst voor Vlaams Belang

Afgelopen zaterdag werd Barbara Pas uit Dendermonde door de partijraad van Vlaams Belang bevestigd als lijsttrekker bij de komende parlementsverkiezingen. Barbara Pas is de huidige fractievoorzitter voor het Vlaams Belang in de Kamer van volksvertegenwoordigers.

De 46-jarige Steven Creyelman, gemeenteraadslid in Buggenhout, staat op de derde plaats.

“Het spreekt voor zich dat Barbara onze lijsttrekker in Oost-Vlaanderen is”, zegt Steven Creyelman. “Zij is tenslotte ons boegbeeld in de streek en haar inzet en werk in de Kamer spreken voor zich. Wie de politiek nog maar een beetje volgt, kan niet anders dan toegeven dat Barbara niet alleen een logische, maar ook een verdiende keuze is.”

De invulling van de derde plaats is voor buitenstaanders een verrassing. “We konden als partij echter niet anders dan met verbazing naar de resultaten van onze ploeg in Buggenhout kijken”, stelt Kamerlid Barbara Pas. “Met een verviervoudiging van het aantal zetels en een persoonlijke score die verhoudingsgewijs nauwelijks moet onderdoen voor die van de burgemeester, wilden we onze Buggenhoutse afdeling waarderen met een derde plaats voor haar kopman Steven Creyelman.”

“Het is nu aan ons om te bewijzen dat we deze kans waard zijn”, stellen beide kandidaten. “We rekenen op de Oost-Vlaamse kiezer om ons die te geven.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van