N-VA hoopt op 2 verkozen parlementsleden

N-VA presenteerde deze maand de lijst waarmee ze op 26 mei naar de Oost-Vlaamse kiezer trekt.

“N-VA staat sterk in Dendermonde, leverde een goed uitslag af met de gemeenteraadsverkiezingen en werd daar ook duidelijk voor beloond. We willen gaan voor 2 verkozen parlementsleden. Het blijft uitermate belangrijk dat Dendermonde een rechtstreekse lijn aanhoudt met Brussel. Zeker in de cruciale dossiers die belangrijk zijn voor onze stad en regio”, aldus Marius Meremans. “De Dendermondse N-VA hoopt met Tomas Roggeman en mezelf om in zowel het Vlaams Parlement als de Kamer een zitje te veroveren.”

Op de N-VA lijsten voor Oost-Vlaanderen vind je onder meer Marius Meremans (plaats 5 Vlaams Parlement), Tomas Roggeman (plaats 5 Kamer), Hilde Raman (plaats 13 Kamer) en Ward Vranken (1e opvolger Kamer).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond