Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

N-VA hoopt op 2 verkozen parlementsleden

N-VA presenteerde deze maand de lijst waarmee ze op 26 mei naar de Oost-Vlaamse kiezer trekt.

“N-VA staat sterk in Dendermonde, leverde een goed uitslag af met de gemeenteraadsverkiezingen en werd daar ook duidelijk voor beloond. We willen gaan voor 2 verkozen parlementsleden. Het blijft uitermate belangrijk dat Dendermonde een rechtstreekse lijn aanhoudt met Brussel. Zeker in de cruciale dossiers die belangrijk zijn voor onze stad en regio”, aldus Marius Meremans. “De Dendermondse N-VA hoopt met Tomas Roggeman en mezelf om in zowel het Vlaams Parlement als de Kamer een zitje te veroveren.”

Op de N-VA lijsten voor Oost-Vlaanderen vind je onder meer Marius Meremans (plaats 5 Vlaams Parlement), Tomas Roggeman (plaats 5 Kamer), Hilde Raman (plaats 13 Kamer) en Ward Vranken (1e opvolger Kamer).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van