Junes (12) schittert in musical-klassiekers

Junes Callaert (12) uit Dendermonde is één van de jonge talenten die op het podium komen tijdens ‘The Best of Musicals’ in Antwerpen en Gent.

Op 28 februari en 1 maart in Stadsschouwburg Antwerpen en 2 maart in Capitole Gent serveert een indrukwekkende cast een spervuur aan hits uit de grootste musicalklassiekers in ‘The Best of Musicals – in concert’. Het gaat o.a. om de Belgische musicaliconen Hans Peter Janssens, Ann Van den Broeck, Deborah De Ridder en Mozart-revelatie Ruben Van keer. Zelfs Eurovisiesongfestival-trots Sandra Kim en ‘Romeo’ Chris Van Tongelen trekken voor deze gelegenheid opnieuw hun musicaljasje aan.

Stevige delegatie Oost-Vlaamse kinderen

10 kinderen tussen 8 en 12 jaar zullen naast de professionele topcast mogen schitteren en brengen nummers uit ‘The Sound of Music’, ‘Annie’ en ‘Oliver!’. De kinderen behoren tot Supastar, de organisatie voor jong musicaltalent van Tatyana Beloy, De provincie Oost-Vlaanderen is met 4 kleine sterren ook mooi vertegenwoordigd: Senta Bourdiaudhy (10) uit Melsele), William De Winter (8) uit Gent, Alexander De Winter (10) uit Gent en Junes Callaert (12) uit Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement