Zoek

Junes (12) schittert in musical-klassiekers

Junes Callaert (12) uit Dendermonde is één van de jonge talenten die op het podium komen tijdens ‘The Best of Musicals’ in Antwerpen en Gent.

Op 28 februari en 1 maart in Stadsschouwburg Antwerpen en 2 maart in Capitole Gent serveert een indrukwekkende cast een spervuur aan hits uit de grootste musicalklassiekers in ‘The Best of Musicals – in concert’. Het gaat o.a. om de Belgische musicaliconen Hans Peter Janssens, Ann Van den Broeck, Deborah De Ridder en Mozart-revelatie Ruben Van keer. Zelfs Eurovisiesongfestival-trots Sandra Kim en ‘Romeo’ Chris Van Tongelen trekken voor deze gelegenheid opnieuw hun musicaljasje aan.

Stevige delegatie Oost-Vlaamse kinderen

10 kinderen tussen 8 en 12 jaar zullen naast de professionele topcast mogen schitteren en brengen nummers uit ‘The Sound of Music’, ‘Annie’ en ‘Oliver!’. De kinderen behoren tot Supastar, de organisatie voor jong musicaltalent van Tatyana Beloy, De provincie Oost-Vlaanderen is met 4 kleine sterren ook mooi vertegenwoordigd: Senta Bourdiaudhy (10) uit Melsele), William De Winter (8) uit Gent, Alexander De Winter (10) uit Gent en Junes Callaert (12) uit Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van