Theater Kalleke Step brengt ‘De Sprokenjagers’

Na een kleine gedwongen rustperiode door gezinsuitbreiding bij enkele speelsters en het plaatsen van een ‘vervangstuk’ bij een speler pakt Theater Kalleke Step in het voorjaar uit met een gloednieuwe productie ‘De Sprokenjagers’. Zeven spelers, zes stemmenacteurs en twee techniekers zorgen voor een onvergetelijke namiddag.

Het bezoek van de Sprokenjager aan Malegijs is het begin van een heleboel narigheden. Een magisch sprookjesboek, een klein meisje met een grote wens, een geheimzinnig land met vreemde figuren … en onze twee helden Kalleke Step en Bollejan die weer alles op alles zullen moeten zetten om Dendermonde te redden! Durf jij mee te gaan in dit spannende avontuur? Want echte sprokenjagers zijn van niemand bang!

‘De Sprokenjagers’ vindt plaats op 23, 24, 30 en 31 maart om 15 uur in het Kalleke Steptheater in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond