Zoek

Theater Kalleke Step brengt ‘De Sprokenjagers’

Na een kleine gedwongen rustperiode door gezinsuitbreiding bij enkele speelsters en het plaatsen van een ‘vervangstuk’ bij een speler pakt Theater Kalleke Step in het voorjaar uit met een gloednieuwe productie ‘De Sprokenjagers’. Zeven spelers, zes stemmenacteurs en twee techniekers zorgen voor een onvergetelijke namiddag.

Het bezoek van de Sprokenjager aan Malegijs is het begin van een heleboel narigheden. Een magisch sprookjesboek, een klein meisje met een grote wens, een geheimzinnig land met vreemde figuren … en onze twee helden Kalleke Step en Bollejan die weer alles op alles zullen moeten zetten om Dendermonde te redden! Durf jij mee te gaan in dit spannende avontuur? Want echte sprokenjagers zijn van niemand bang!

‘De Sprokenjagers’ vindt plaats op 23, 24, 30 en 31 maart om 15 uur in het Kalleke Steptheater in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van