Ertebrekers met nieuw album in Belgica Bis

Organisator Geruis maakte deze maand de line-up van liefst drie concertavonden bekend. “We stelden opnieuw een aantal onverstoorbaar interessante concertavonden samen voor jullie”, klinkt het bij de organisatie. “Ertebrekers stond al eens eerder op het podium van Geruis. Begin maart brengen ze een nieuw album uit dat ze komen voorstellen bij ons op zaterdag 2 maart. Ntrek maakt als support act de avond compleet. Met Vandal X en Hypochristmutreefuzz op zaterdag 30 maart trekken we de kaart van het wat hardere gitaarwerk en noise rock. Vrijdag 3 mei staat dan weer Jaguar Jaguar op ons podium, de nieuwe band uit Gent die al wekenlang vooraan in de afrekening kampeert.” De concerten van Geruis vinden plaats in Belgica Bis in de Kerkstraat in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement