Kermissen vanaf volgend jaar niet meer op Gedempte Dender

Het stadsbestuur besliste en tijd terug om de Gedempte Dender een nieuw tijdelijke invulling te geven.

“Deze nieuwe kwalitatieve invulling, die een grote meerwaarde zal vormen voor de omgeving, heeft ook impact op de organisatie van de jaarlijkse kermissen. Zodra de nieuwe invulling een feit is, kunnen de kermissen van carnaval, Katuit en jaarmarkt niet meer volgens de huidige opstelling doorgaan”, aldus de stad. “Daarom besliste het stadsbestuur om de huidige standplaatsen voor deze kermissen op te zeggen en nieuwe plannen op te maken voor 2020. Dit jaar wijzigt er nog niets aan de kermissen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,