Oudercomité organiseert tweede Harduynloop

Het oudercomité van de Harduynschool in Oudegem pakt uit met de tweede Harduynloop. De kleuters kunnen deelnemen aan de Snoepjesrun en ook voor de leerlingen is een aangepast parcours voorzien. Volwassenen kunnen het parcours van 4 of 8 kilometer lopen. “We werken samen met AC Denderland waardoor er tijdsregistratie is. Er zijn kleedkamers en er is tassenbewaring. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen en we verloten ook een ballonvlucht onder alle deelnemers”, aldus secretaris Elke Bequé. “Er is verder drank- en eetgelegenheid. Alles is dus aanwezig om er een leuke zondag van te maken. Nu enkel nog hopen op een straaltje zon.”

De 2de Harduynloop vindt plaats op zondag 17 maart en start om 9.45 uur. Afspraak in de Hofstaat 37A in Oudegem. De voorinschrijvingen lopen tot 1 maart.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven