Zoek

Vendeliers en trommelaars gezocht

Volkskunstgroep Reynout wil graag zijn ploeg versterken en richt daarom twee open vendel- en trommeldagen in. Geïnteresseerden kunnen er kennismaken met de verschillende technieken van het vendelzwaaien en trommelen. Aan het Reynoutlokaal in Sint-Elooistraat 15 in Grembergen worden demonstraties gegeven en kan men de eerste stappen zetten om tegen de komende Katuit en Ros Beiaardommegang mee te kunnen vendelen of trommelen. Iedereen is welkom op zondag 28 april en zondag 5 mei telkens van 10 tot 12 uur. Het trommelen kan vanaf 12 jaar, het vendelen vanaf 14 jaar. Deze open vendel- en trommeldagen zijn gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van