Vendeliers en trommelaars gezocht

Volkskunstgroep Reynout wil graag zijn ploeg versterken en richt daarom twee open vendel- en trommeldagen in. Geïnteresseerden kunnen er kennismaken met de verschillende technieken van het vendelzwaaien en trommelen. Aan het Reynoutlokaal in Sint-Elooistraat 15 in Grembergen worden demonstraties gegeven en kan men de eerste stappen zetten om tegen de komende Katuit en Ros Beiaardommegang mee te kunnen vendelen of trommelen. Iedereen is welkom op zondag 28 april en zondag 5 mei telkens van 10 tot 12 uur. Het trommelen kan vanaf 12 jaar, het vendelen vanaf 14 jaar. Deze open vendel- en trommeldagen zijn gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement