Search

Wandelrally Kotkedei! nieuw leven ingeblazen

Kotkedei Appels

Bij de iets oudere lezer doet ‘kotkedei!’ misschien een belletje rinkelen. Zo’n dertig jaar geleden was het evenement een begrip in Appels en omstreken. Goed nieuws voor de nostalgici: Kotkedei komt terug! Op paasmaandag 22 april organiseert het oudercomité van de basisschool De Oogappel in Appels de eerste, hernieuwde editie van Kotkedei. Aan de succesformule van toen wordt vrijwel niets gewijzigd. Het is nog steeds een wandelrally met doe- en zoekproeven voor jong en oud in het thema van Pasen. De kinderen gaan op zoek naar chocolade eieren terwijl de volwassenen opdrachten uitvoeren met het legendarische ‘broekzakei’. Nadien smult iedereen van eieren met of zonder spek en brood. Deelnemers kunnen ook mooie prijzen winnen.

Starten kan op 22 april tussen 13.30 en 14.30 uur op de speelplaats van De Oogappel, Hoofdstraat 18 in Appels. Kinderen betalen 4 euro, volwassenen 6 euro. Inschrijven kan tot 12 april via e-mail kotkedeiappels@gmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van