Dirk Abbeloos de komende 6 jaar opnieuw voorzitter van Verko

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Donderdag 21 maart werd de nieuwe raad van bestuur van Verko goedgekeurd door een bijzondere algemene vergadering.

“Dirk Abbeloos wordt opnieuw voorzitter van de afvalintercommunale. Marie-Rose Loquet en Lotte Peeters zijn verkozen tot eerste en tweede ondervoorzitter”, laat woordvoerder Anika Buyst weten.

“De voorbije 6 jaar heeft Verko heel wat projecten gerealiseerd. Vandaag staat een bijna volledig vernieuwd team klaar om verder de lijnen van de afvalintercommunale voor de toekomst uit te stippelen, opnieuw onder het voorzitterschap van Dirk Abbeloos.”

Dirk Abbeloos: “Onze ploeg staat klaar voor het klimaat. Met stevige handen aan de teugels gaan we door in volle galop en nemen we alle dubbele oxers, zoals ze in de Ros Beiaardstad zeggen.”

Abbeloos zal in zijn hoedanigheid van voorzitter namens intercommunale Verko ook zetelen als deskundige in de Raad van Bestuur van intercommunale DDS.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven