Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Ontdek lokale helden in Dendermonde

Lokale Helden in Dendermonde

Ook in Dendermonde houdt zich heel wat muziektalent schuil. Op vrijdag 26 april kan je in het kader van ‘Lokale Helden’ het optreden van twee jonge muzikanten gratis bijwonen in de stedelijke bibliotheek in de Kerkstraat. Leen Ceurvelts, bekend van The Voice Vlaanderen, speelt om 12 uur. David Eranosian neemt om 12.30 uur de microfoon. ’s Avonds komt in jeugdhuis Zenith in Sint-Gillis lokaal dj-talent aan bod tijdens ‘Bass Ground’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van